PRÓXIM PARTIT

ESCOLA DE FUTBOL TRAMUNTANA C ''A'' - BASE ROSES, C.F. ''A''

diumenge, 18 de gener del 2009

Cadet A 4 - 1 A.E. Roses

Interessant partit el disputat al camp de “La Vinyassa”, mes per la rivalitat local que per el futbol desenvolupat per ambdós equips. El domini ha estat en tot moment de l’equip local que ja als primer minuts ha disposat de diverses ocasions de gol a les botes de Toni Ferrer i Oscar Pereira, pero no ha estat fins el 24’ quan Enric Campmol s’enduu una pilota disputada al mig del camp dribla un contrari, fa una paret amb Adria Giner que li torna espectacularment d’esperó i al primer toc posa la pilota justada al pal esquerra, fora de l’abast del porter visitant Younes Belkfir. Quatre minuts mes tard, Albert Abad fa un xut de fora de l’àrea que torna a sorprendre al porter visitant superant-lo per dalt. El partit estava totalment controlat i l’equip visitant no inquietava en absolut la porta de Pau Carrión que nomes va patir un ensurt amb una indecisió de la seva defensa. La jugada que possiblement va sentencia el signe del partit, va ser la lesió del porter Younes Belkfir, que sembla esser es va ressentir d’una lesió que portava arrossegant de feia dies, ja que el seu lloc el va ocupar el que fins el moment era el millor home del equip visitant i referència a la defensa i construcció del joc ofensiu, Ayob El Ouariachi. Al 38’ Enric Campmol veu avançat a aquest últim i li envia una vaselina, que no pot fer res el accidental porter per evitar el 0-3. Amb aquest resultat s’arriva al descans.

La segona part ha estat avorrida i nomes Pau Carrion, minvat de facultats, doncs sortia d’una grip, ha posat una mica d’emoció al fer una entrega errònia a la davantera visitant que aquesta última no sap aprofitar. El resultat final ha estat arrodonit per Toni Ferrer que ha aprofitat una passada en profunditat de Oriol Guitart per fer pujar el resultat definitiu al marcador.

Partit disputat amb una esportivitat exquisida per part de tots dos equips que òbviament tenen objectius diferents en aquest campionat.