PRÓXIM PARTIT

ESCOLA DE FUTBOL TRAMUNTANA C ''A'' - BASE ROSES, C.F. ''A''

dijous, 5 de febrer del 2009

E.F. TRAMONTANA 2 - 6 BASE ROSES

Sota una lleugera pluja es disputa un partit de futbol que a priori semblava mes difícil del que en realitat i el marcador han reflectit.

Ja al 3’ de la primera part, Oscar Pereira aprofitant una centrada de Oriol Guitart fa pujar el 0-1. Al 7’ Adrià Giner Puigdomench “fabrica” una jugada marca de la casa i d’esperó d’esquenes a porta, al millor estil “Titi” Henry fa pujar el segon al simultani, encetant així la seva compte particular. Nomes tres minuts mes tard, Enric Campmol fa un canvi de joc cap a la banda dreta que recull Albert Abad, fent aquest un centre mil·limètric que Adrià Giner remata de cap al fons de la xarxa. Tot semblava apuntar golejada d’escàndol, doncs els nois del Base havien sortit allò que es diu “endollats”. Però el rival va començar a prendre confiança i amb una jugada individual, un davanter local, sense que, inexplicablement cap defensa ho evites afusella a Pau Carrión, que res pot fer per evitar el gol. La resposta va estar immediata i novament Adrià Giner torna a augmentar la diferencia, era el 1-4, i tot just estaven al 20’ de la primera. Uns minuts foscos del Base, donen peu a que l’equip local torni a escurçar diferencies mitjançant una vaselina que supera de nou a Pau Carrión. Així s’arribà al descans.

A la represa vint-i-cinc minuts de “pajara” col·lectiva, on es succeïen els errors un darrera l’altre i amb una tàctica suïcida dels locals que jugaven amb la defensa en línea des de mig camp. Era qüestió de temps que arribessin mes gols del cantó visitant. Així va ser, doncs al 69’ Enric Campmol troba un forat a la defensa i fa una passada una vegada mes sobre Adrià Giner, que torna a batre al porter local. I a cinc minuts del final, novament Enric Campmol fa una bona assistència sobre Toni Ferrer, que tot i rebre penal per part del porter local, cedeix generosament la pilota al omnipresent Adrià Giner que tanca així la seva compte golejadora. A tot aixó cal dir que es varen malbaratar diverses ocasions per part de tots el integrants de la davantera i mitja, i tant Narcis Ricart com Enric Campmol es varen presentar sols davant del porter, sense materialitzar el gol.